Improvements

  • Previously there was no order in drop-down menu. Now options are showing into Alphabetical orders.
  • A new instance for EU customers has been deployed on AWS.

Bug Fixes

  • Adding a new configuration in ITBOOST the Contact field was showing inactive contacts. This issue has been fixed now. Inactive are not showing now.
  • There was wrong record count chowing on sidebar menu for Custom Templates. This issue has been fixed now.
  • Configuration Questions were not fully syncing from CW to ITBOOST. This issue has been fixed now.
  • Multi-select field was not showing the tags in custom template. This issue has been fixed now.
  • There was an issue with counts in left side bar and documentation snapshot. This issue has been fixed now.
  • Password Popup was Not Working Properly. This issue has been fixed now.
  • Previously deleted KB articles were showing and opening from Global Search. This issue has been fixed now.
  • Asset Warranty was showing wrong information in some scenarios. This issue has been fixed now.
  • There were two backup links showing on the top global menu. This issue has been fixed now.
  • Feedback Key Metrics Dashboard Response rate was showing wrong information. This has been corrected. Now the widget is showing correct information. 
  • Customer feedback widget was not showing information in some scenarios. This issue has been fixed now.
  • Custom Templates were making duplicates on importing from the library. This issue has been fixed now.
  • There were Duplicate companies and Records in the list of multiple assets. This issue has been fixed now.
  • On public facing document, when we try to print it the scroll bars were also getting printed with document. This was only experienced in Edge browser. This issue has been fixed now.
  • There was an issue with Custom Template phone field. It wasn't allowing user to paste phone number and remove them. This issue has been resolved now.
  • There was an issue with Profile button. It keeps on spinning and wasn't saving the users settings. This issue has been resolved.
  • On editing run books, a distorted screen was appearing in a specific scenario. This issue has been fixed now.
  • There was an issue in custom templates drop-down fields. This issue has been resolved now.
  • On adding new configurations, system was taking random status for configuration instead of default status. This issue has been fixed now.
  • Configuration Records were not fully syncing from CW to ITBOOST. This issue has been fixed now.
    There was an error on saving records in two-way syncing. This issue has been fixed now.
  • There was a Problem with additional notes editor field not saving. This issue has been fixed now.
  • In custom templates uploading Image via Editor Filed was showing too small. This issue has been fixed now.
  • Data import was not accounting duplicate names of documents and was keeping on overwriting the documents. This issue has been fixed now.
Did this answer your question?