Improvements

  • Companies with same names are merged into ITBOOST automatically.
  • Navigating away from Add and Edit screens will ask user to save or discard the changes. This feature is now implemented in the application.
  • In the side bar, text under the Linked Items were appearing short. It is now increased to its maximum viewable space.
  • The cross button tool-tip on favorite company pop-up has been changed to Close/Save.

Fixes

  • There was an issue with the external and internal accounts having the same name and deleted external users were still showing in users list when logged in with internal user. This issue has been fixed now.
  • In configuration question sections, the fields were not syncing the data. This issue has been fixed now.
  • Autotask sync was getting stuck on tickets. This issue has been fixed now.
  • AutoTask Integration Screen was not opening for some customers. This issue has been fixed now.
  • There was an issue syncing data from AutoTask for some customers. This issue has been fixed now.
  • Two-way syncing was not working in some cases. This issue has been fixed now.
  • Locatiosn were not syncing completely with ConnectWise. This issue has been fixed now.
  • There was an error when accessing machines from the RMM widget. This issue has been fixed now.
  • A configuration was showing questions while there were no questions attached to it or were deleted from CW. This issue has been fixed now.
  • There was an issue with the counts of syncing OS info and configuration types from Labtech and ConnectWise. This issue has been fixed now.
  • There was a problem in BI custom widget. Filtering of data through days was not working as expected. This issue has been fixed now.
  • The local password record was disappearing from the side bar while navigating away from the record. This issue is now fixed.
  • Local passwords were disappearing and re-appearing for some users while adding new passwords. This issue has been fixed.
  • While adding a new configuration, the Configuration Status drop-down was not appearing correctly, hence not allowing the user to add a record. This issue is now fixed.
  • The Autotask URL for tickets was not appearing correctly. This issue is now fixed.
  • The User was able to edit Feedback survey questions with read-only permissions. This has now been fixed.
  • The counts of records were not matching with the counts on the left menu. These issues are now resolved.
  • The ticket ref # in negative feedback email was opening a wrong URL. This issue is now fixed.
  • The attachments were not uploading with a KB article for some users. This issue has been addressed.
  • The CW records were not fully syncing with ITBOOST. This issue has been resolved now.
  • The tooltip for linked items was not appearing graphically correct. Its view is now improved.
  • The Runbooks count was not matching with the actual records. This issue has been resolved.
Did this answer your question?