Fixes

  • Global KB public link was not viewable after user logout the app. This issue has been resolved now.
  • User was unable to update the contacts due to an internal error. This issue has been resolved now.
  • There was an issue with the deletion of ConnectWise Automate configurations. This issue has been resolved now.
  • Contacts were not showing up in drop-down of Custom Template field. This issue has been resolved now.
  • There was an issue with loading of the list in BI. This issue has been resolved now.
  • ConnectWise Control icon was not appearing and the loader kept on loading for a long time. This has been handled.
  • User was unable to save configuration with New default configuration type. This issue has been resolved now.
  • Feedback survey email was not working. This issue has been resolved now.
  • There was an issue with feedback surveys. System was not allowing the user to submit the surveys. This issue has been resolved now.
  • On clicking the SSL tracker refresh button, it was opening the Add SSL screen. This issue has been fixed now.
  • Some of the CW companies were not syncing properly. This issue has been resolved now.
  • There was an issue with the uploading of attachments. This issue has been resolved now.
  • There was an issue with CSP headers. This issue has been resolved now.
  • On Company Dashboard, the Sidebar was showing incorrect counts. This issue has been resolved now.
  • There was syncing issue in some cases. This issue has been resolved now.
Did this answer your question?